Banneri kyselyyn1

Videoidun kokemusasiantuntijapuheenvuoron tilaus

Tilaa videoitu kokemusasiantuntijapuheenvuoro

Surevan kohtaaminen -toiminnan videoidut puheenvuorot on tarkoitettu surevia kohtaavien ammattilaisten tiedon ja taitojen lisäämiseksi. Videoita on neljä, yksi jokaisen surujärjestömme kokemusasiantuntijalta. Videot ovat saavutettavuusvaatimusten mukaiset ja ne kestävät noin 10 minuuttia.

Vastaamme tilauspyyntöihin muutaman arkipäivän kuluessa sähköpostitise, joten tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajantasalla ja oikeinkirjoitettu. Video toimitetaan linkkinä, joka pitää poistaa välittömästi käytön jälkeen.

Videota saa käyttää siihen tarkoitukseen, jonka tällä lomakkeella ilmoittaa. Muissa tapauksissa ja muille kohderyhmille videon näyttäminen on kiellettyä. Käytön jälkeen videolinkki tulee poistaa. Hyväksythän videon käyttövaatimuksen alla.


Tilaajan yhteystiedot

Tilaisuuden tiedot

Minkä surujärjestön videon tahdot sinulle toimitettavan?

Missä tilaisuudessa ja millaiselle kohderyhmälle video esitetään?

Arvio kuulijoiden määrästä

Hyväksyn ja sitoudun noudattamaan videon käyttöehtovaatimuksia

Surevan kohtaaminen -toiminnan tuottamia kokemusasiantuntijavideoita saa käyttää vain tilaisuuksissa ja niille kohderyhmille, jotka tällä lomakkeella ilmoittaa. Muista käyttötarkoituksista ja -tilaisuuksista on sovittava aina erikseen toiminnan työntekijän kanssa. Hyväksymällä tämän kohdan sitoudut myös siihen, ettet jaa saamaasi videolinkkiä eteenpäin ja poistat linkin käytön jälkeen.

Muita toiveita ja tietoja

Ohjaa eteenpain

Henkilötietojen käsittely

Tilauslomakkeessa antamasi tiedot tallennetaan Creamailer Oy:n palveluun. Säilytämme henkilötietoja vain sen ajan kuin se on toimintamme kannalta tarpeellista. Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täällä.