Banneri kyselyyn

Haluatko sähköpostiisi tietoa surevan kohtaamisesta?

Lähetämme noin neljä kertaa vuodessa tietopaketin täynnä tutkimustietoa ammattilaisen ja surevan kohtaamisesta, kokemusasiantuntijatoiminnasta sekä muista Surevan kohtaaminen -hankkeen aiheisiin liittyvistä kuulumisista.

Surevan kohtaaminen -hankkeessa autetaan ammattilaisia kohtaamaan läheisensä menettäneitä ja tiedotetaan sureville saatavilla olevasta tuesta. Hankkeen takana on neljä surujärjestöä: Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry, KÄPY – lapsikuolemaperheet ry, Suomen nuoret lesket ry ja Surunauha ry – vertaistukea itsemurhan tehneiden läheisille. Hanke on kolmivuotinen (2018–2020).

Surevan kohtaaminen -hankkeesta on apua kaikille, jotka työssään kohtaavat läheisensä menettäneitä. Esimerkiksi sairaaloissa, terveyskeskuksissa, työterveyshuollossa, poliisi- ja pelastuslaitoksilla sekä seurakunnissa työskentelevät kaipaavat usein tietoa surevan kohtaamisesta ja sureville saatavilla olevasta tuesta. Tietoa tarvitaan paljon myös kouluissa ja kaikenlaisilla työpaikoilla, sillä kriisi voi koskettaa ketä tahansa.Tämä tieto ei ole pakollinen. Käytämme tietoa arvioidessamme, mitä kohderyhmiä hankkeen tiedotus on tavoittanut.
Tämä tieto ei ole pakollinen. Käytämme tietoa arvioidessamme, mitä kohderyhmiä hankkeen tiedotus on tavoittanut.
Ohjaa eteenpain

Infokirjeen tilanneiden tiedot tallennetaan Surevan kohtaaminen -hankkeen tiedotusrekisteriin. 

Voit poistua tiedotuslistaltamme koska tahansa, ja tietosi poistetaan myös tiedotusrekisteristämme. Emme luovuta tietojasi hankkeen ulkopuolisille tahoille ja käytämme niitä ainoastaan hankkeesta tiedottamiseen.