Banneri kyselyyn

Haluatko sähköpostiisi tietoa surevan kohtaamisesta?

Tilaa noin neljä kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirjeemme, jossa kerrotaan ajankohtaisista asioita surevan kohtaamiseen ja kokemusasiantuntijatoimintaan liittyen sekä Surevan kohtaaminen -toiminnan kuulumisia.

Surevan kohtaaminen -toiminnassa autetaan ammattilaisia kohtaamaan läheisensä menettäneitä ja tiedotetaan sureville saatavilla olevasta tuesta. Toiminnan takana on neljä surujärjestöä: Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry, Käpy Lapsikuolemaperheet ry, Nuoret Lesket ry ja Surunauha ry – tukea itsemurhan tehneiden läheisille. 

Surevan kohtaaminen -toiminnasta on apua kaikille, jotka työssään kohtaavat läheisensä menettäneitä. Esimerkiksi sairaaloissa, terveyskeskuksissa, työterveyshuollossa, poliisi- ja pelastuslaitoksilla sekä seurakunnissa työskentelevät kaipaavat usein tietoa surevan kohtaamisesta ja sureville saatavilla olevasta tuesta. Tietoa tarvitaan paljon myös kouluissa ja kaikenlaisilla työpaikoilla, sillä kriisi voi koskettaa ketä tahansa.Tämä tieto ei ole pakollinen. Käytämme tietoa arvioidessamme, mitä kohderyhmiä hankkeen tiedotus on tavoittanut.
Tämä tieto ei ole pakollinen. Käytämme tietoa arvioidessamme, mitä kohderyhmiä hankkeen tiedotus on tavoittanut.
Ohjaa eteenpain

Infokirjeen tilanneiden tiedot tallennetaan Surevan kohtaaminen -toiminnan tiedotusrekisteriin.  

Voit poistua tiedotuslistaltamme koska tahansa, ja tietosi poistetaan myös tiedotusrekisteristämme. Emme luovuta tietojasi toiminnan ulkopuolisille tahoille ja käytämme niitä ainoastaan toiminnasta tiedottamiseen.