Banneri kyselyyn

Tilaa tästä surevan kohtaaminen -hankkeen uutiskirje!

Liittymällä Surevan kohtaaminen -hankkeen tiedotuslistalle saat noin neljä kertaa vuodessa tietopaketin täynnä tutkimustietoa ammattilaisen ja surevan kohtaamisesta, kokemusasiantuntijatoiminnasta sekä muista hankkeen kuulumisista.

Surevan kohtaaminen -hankkeessa autetaan ammattilaisia kohtaamaan läheisensä menettäneitä ja tiedotetaan sureville saatavilla olevasta tuesta. Hankkeen takana on neljä surujärjestöä: Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry, KÄPY – lapsikuolemaperheet ry, Suomen nuoret lesket ry ja Surunauha ry – vertaistukea itsemurhan tehneiden läheisille. Hanke on kolmivuotinen (2018–2020) ja se saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää rahoitusta Veikkauksen tuotoista.

Surevan kohtaaminen -hankkeesta on apua kaikille, jotka työssään kohtaavat läheisensä menettäneitä. Esimerkiksi sairaaloissa, terveyskeskuksissa, työterveyshuollossa, poliisi- ja pelastuslaitoksilla sekä seurakunnissa työskentelevät kaipaavat usein tietoa surevan kohtaamisesta ja sureville saatavilla olevasta tuesta. Tietoa tarvitaan paljon myös kouluissa ja kaikenlaisilla työpaikoilla, sillä kriisi voi koskettaa ketä tahansa.Tämä tieto ei ole pakollinen. Käytämme tietoa arvioidessamme, mitä kohderyhmiä hankkeen tiedotus on tavoittanut.
Tämä tieto ei ole pakollinen. Käytämme tietoa arvioidessamme, mitä kohderyhmiä hankkeen tiedotus on tavoittanut.
Ohjaa eteenpain

Tiedotuslistalle liittyneiden tiedot tallennetaan Surevan kohtaaminen -hankkeen tiedotusrekisteriin. 

Voit poistua tiedotuslistaltamme koska tahansa, ja tietosi poistetaan myös tiedotusrekisteristämme. Emme luovuta tietojasi hankkeen ulkopuolisille tahoille ja käytämme niitä ainoastaan hankkeesta tiedottamiseen.

Powered by Creamailer